dinsdag 31 januari 2017

Bo (voorheen Basil)

5.499

Wij zijn twee jaar terug verhuisd van Amsterdam naar IJmuiden. Het huis staat vlakbij de duinen en het strand. Het wandelen is heerlijk, en wij vonden het een ideale plaats voor een hond. Wij kwamen in aanraking met iemand die twee jaar geleden een hondje via Ace had geadopteerd. Wij vonden dit wel een mooi idee en hielden de site goed in de gaten. Mijn man, dochter en ik schreven de hondjes op die ons aanspraken. Maar opeens riep mijn dochter dat er een nieuwe hondje was geplaatst. En bij het zien van de foto drukte ik gelijk op pre-reservation. Het was Basil (nu Bo).
Basil  was samen met zijn zusje Biba te koop aangeboden op de markt. Ace heeft hun meegenomen en in een gastgezin geplaatst. Zij waren nog heel klein en zij moesten gesocialiseerd worden. Samen zijn zij tegelijk naar Nederland gekomen.

Het is een heerlijk hondje. Hij is heel erg lief, leergierig en is nu zelfs vriendjes met de kat. Hij geniet vooral van rennen achter zijn bal en zwemmen in de zee. Hij vindt het alleen zijn wel lastig maar daar zijn wij druk mee bezig.
Ongelofelijk hoe snel Bo in ons hart is gaan zitten. Wij genieten iedere dag met volle teugen.

Groeten van Angela Jansen







Geen opmerkingen:

Een reactie posten