dinsdag 27 december 2016

Nieuwjaarswens van ACE SHIN

Sinds 17 jaren in de lucht, sinds 17 jaren hard labeur maar nog nooit zonder overtuiging, …
Nog nooit zonder opgeven,…we gaan altijd maar door, toch wordt het economisch gezien altijd maar 
moeilijker en moeilijker om alles rond te breien, we hebben hulp nodig willen we dit blijven vol houden.  We zitten in een dagelijks gevecht om te kunnen blijven bestaan.

We werken allemaal hard en onvoorwaardelijk is onze liefde voor elke viervoeter die in ons midden komt,..
Echter de hoge dierenartskosten, de hoge eisen van de overheid, bureaucratie,  traces, vele operaties, medicatie,
zwaar verwaarloosde hondjes, aankoop eten, de 
hoge onderhoudskosten, personeel wordt alsmaar zwaarder om te blijven vol houden.
 
We hebben noodgedwongen personeel moeten laten gaan, we kunnen minder honden binnen nemen maar het ergste zou zijn dat de volgende die we moeten laten gaan onze wandelaar is.
Hij is degene die dagelijks met de honden op de wei gaat, hun dagelijks laat rennen en ravotten, het enige waar ze naar uitzien in hun troosteloos bestaan.
Daarom moeten we weer beroep doen op U allemaal, we zoeken een aantal mensen die maandelijks een bepaalde som wil doneren om onze wandelaar te kunnen betalen. 
Het bedrag mag door U zelf gekozen worden, Maries zal dit allemaal in goede banen leiden. Als blijk van dankbaarheid maken we aan het einde van elke maand een deel foto´s van onze honden op de speelwei en Maries stuurt die door aan iedereen die hier aan wil meewerken. 
Helpt U ons aub zo vlug mogelijk en stuur een mail naar mariesvandenplas@gmail.com met uw naam en het bedrag dat U wil overmaken.
 
Het jaar 2016 was een zwaar en moeilijk jaar, erg zwaar maar we hebben getrotseerd, we hebben vele uitdagingen aangegaan, 1300 levens officieel gered, het dumpen van hondjes, het verwaarlozen, het kent geen grenzen,…Schuchter en met doodsangsten komen ze vaak in onze handen, en door de liefde, verzorging en aandacht dat ze bij ons krijgen zie je de metamorfose zo aanvangen,..heerlijk om zien is dat…en dan de “Happy home berichten, foto's, verhalen "
Dank aan alle mensen die ons trouw steunden, vertrouwen in ons hebben, dank aan alle geweldige vrijwilligers, vrienden en familie, jullie zijn kanjers, jullie maken het verschil, samen staan we sterk, en weet dat we in 2017 elke dag gezond weer opstaan!! Een heel gelukkig nieuwjaar !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten