donderdag 29 december 2016

Jeckel nu Tjester

3 Maanden geleden hebben wij Jeckel, nu Tjester genaamd geadopteerd van jullie. Tjester is een Spaanse waterhond, gered uit het dodingsstation door jullie. Hij had anaplasmose, ehrlichia, leishmania en schurft. Het arme dier. Hij is overal vanaf, behalve van de leishmania natuurlijk. Maar goed we hopen dat door medicatie onder controle te kunnen houden.
Tjester is erg lief en kwam de eerste weken bijna niet uit zijn zachte mand. Hij geniet elke dag en is super tevreden. Zijn conditie is al helemaal top! Hij speelt met de andere honden en we wandelen elke dag 2 uur. Hij lust alles, vanwege zijn leishmania staat hij op nierdieet, maar hij vindt het geweldig lekker. Hij deed direct mee met de andere honden, dat is geweldig als ze opgenomen worden in een gezin met andere honden. Hij rent, hij speelt, hij knuffelt, hij eet als een schooier. Allemaal geweldig. We hebben geen enkel probleem met hem. 
Ook vinden wij ACE helemaal geweldig. De begeleiding en het huisbezoek helemaal top. Het hele voortraject was superstrak geregeld. Zeer professioneel. Ik zit ook in de sparen en frutselen groep en probeer mijn steentje bij te dragen. Ik heb diep en diep bewondering voor alle mensen van ACE. Ik vind jullie kanjers!!!! Als ik alles lees en zie word ik soms zo verdrietig..... Als jullie er niet zouden zijn......
Als ik nog eens een dikke prijs zou winnen dan wist ik het wel. Dan was ACE als eerste aan de beurt. Wie weet.
We komen volgend jaar zeker op de ACE-dag. 

Hartelijke groeten

Bep Wrekenhorst en Theo Westerveld uit Hoenderloo




Geen opmerkingen:

Een reactie posten