maandag 10 oktober 2016

Moekie (ACE Mouky)

Met Moekie gaat het prima. We zijn erg gelukkig met hem.
Hij gaat overal mee naar toe. Hij is op vakantie geweest naar Kreta en naar Zweden en dat ging prima.Hij is ook mee geweest in de kajak en dat vind hij geweldig. Hij is graag in de bossen en op het strand. In de auto ruikt hij al dat we daar naartoe gaan en dan wordt hij helemaal opgewonden!

Iedereen vind hem schattig en dat is hij ook.
Hij heeft wel een eigen willetje maar dat kunnen we goed handelen al wordt hij soms ook wel een klein beetje verwend. De oppas vind hem ook een schatje en hij kan goed samen met andere hondjes. Grote honden en vechthonden vind hij eng en daar blaft hij tegen. Hij is ook gek op vloerkleden en mag hier graag op rollebollen.

Met zijn knietjes (patella luxatie) gaat het niet goed.
We hebben hem echter nu zo ver dat hij in de bench wil blijven en we denken er aan om komende winter eerst aan één knietje te laten opereren. De kosten zijn erg hoog, € 1.500,- per knie en we krijgen niets uit de verzekering omdat het tijdens de eerste maand van de verzekeringsperiode is ontdekt. Wat erg zuur is..

Hij is afgelopen weekend mee geweest op het Pieterpad. 
De eerste dag hebben we een flink eind gelopen waarvan hij de laatste kilometers ging hinkelen.
Mijn vriend heeft hem getild maar na een poosje ging het weer beter en wilde hij zelf weer lopen.
De dag erna hinkelde hij niet. Hij hinkelt ook veel minder dan in het begin. Ik denk dat de spieren sterker zijn geworden.

Wij hebben alles over voor onze kleine vriend en hopen nog heel lang van hem te kunnen genieten.
Het is een verrijking van ons leven.Wij danken ACE dat zij hem hebben gered uit het dodingsstation en voor al het goede werk.

Met een vriendelijke groet, Frieda Kamstra

Moekie in de Refugio





Geen opmerkingen:

Een reactie posten