zondag 9 oktober 2016

IZOR GREGORY

13 April 2016 mochten we Izor ophalen van Schiphol.
Het was prima geregeld, we werden opgevangen door ACE vrijwilligster Odette, zij begeleidde de aankomst en overdracht van de drie honden.
Izor was wat schuw bij aankomst. Terwijl de beide andere hondjes kwispelend rond liepen, keek Izor voorzichtig wat in het rond met de staart tussen de poten. Maar het is gelukkig helemaal goedgekomen. Inmiddels is hij een dappere en blije hond geworden en samen met zijn grote vriendin Maluah bewaakt hij, op zijn manier, ons erf.
Izor is een kruizing Mastin en een bijzonder lieve en makkelijke hond. Hij luistert inmiddels heel goed. Het klikte direct goed met onze andere hond, een Mastin ook uit Spanje. Ze zijn altijd bij elkaar en spelen veel. Ze lopen altijd vrij rond op ons erf en Izor gaat prima om met alle andere dieren. Bij warm weer gaat hij af en toe een rondje zwemmen in één van onze vijvers. Als we met de honden wandelen, kan hij gewoon los. Hij blijft netjes bij ons. Izor is inmiddels een mooie slanke maar gespierde hond geworden.  

Wij zijn super blij met deze blonde spanjaard en het is geweldig zo’n fantastische hond nu een plezierig hondenleven te kunnen geven.

Izor in Spanje
Op Schiphol

Izor in Nederland


Izor op zijn nieuwe plek.






Met vriendelijke groet,
Gina Maat en Piet de Vries

Geen opmerkingen:

Een reactie posten