zondag 30 oktober 2016

Lima en Fausto in Mijas

Dag iedereen!

Wij zijn Lima en Fausto. Ik, Lima, ben geadopteerd als puber op 23 juni 2013. Een goed jaar later ben ik hoogstpersoonlijk mijn eigen broer gaan uitkiezen en die kwam ook uit het asiel in Algeciras, hij is bij ons sinds 11 oktober 2014.
Dan is Totie erbij gekomen, haar verhaal hebben jullie wel gelezen.
Ze is gestorven toen we in Spanje waren
😢
De eerste dagen heb ik haar zo gemist, gelukkig ging baasje veel met ons weg, speelde ze veel met mij en mocht ik zwemmen in het zwembad.

Ik ben Mijas Pueblo gaan bezoeken, zoals je kan zien op de foto's ben ik nogal een curieus hondje 😃
Cabo Pino hebben we ook gedaan, al een volleerd fotomodel poseer ik even bij de boten.
 
Onze zus is dan gestorven, het was een trieste dag... We hebben die dag niet veel gedaan, de mensen gehuild en mijn broer en ik waren door onze mensen compleet uit ons doen.
Ze hebben zich gelukkig snel herpakt en de volgende dag met ons naar onze Spaanse 'familie' gereden.
Ik kon niet wachten en wilde direct het asiel in Algeciras binnen! Mijn broer, af en toe een schijtluis, durfde eerst weeral niet 🙄
Eenmaal binnen was het wat snuffelen met Migdal, Braulio, Sixto en nog een paar. Fangoria heb ik van ver hallo gezegd en dan richting bureau, daar mochten we met Banzai wachten terwijl onze mensen wat rondliepen.
Na een babbel, vele knuffels en een foto met Victoria reden we terug huiswaarts.

Ons baasje kwam af en toe thuis ruikend naar andere honden, ik zei nog tegen Fausto: we gaan het terug vlaggen hebben, e, ze gaat er nog 1 meenemen! Fausto, goedgelovig als altijd, zei: nee, Totie was een 1-malige opvanger die blijven plakken is.

We zijn dan nog naar Malaga gegaan, baasje wilde graag eens afspreken met Romina aangezien ze werkte in ons asiel. Door omstandigheden is ze verhuisd naar Malaga, ze mist de honden in Algeciras veel en was heel blij ons te zien.
Na een fotootje op het strand nemen we afscheid.

Na nog wat plonsen, zonnen, wandelen en genieten keren we huiswaarts. Het was een volle vlucht, hondjes konden we niet meenemen want het ruim zat al vol.
Maar ik was wat aan het spreken met de medereizigers en er zaten nog 2 rescue honden bij ons, 1 uit Spanje en 1 uit Portugal.

We waren wel blij thuis te zijn en wat moe na de reis.
Ik had 2 weken later terug gelijk want ineens kwam de mama van ons baasje binnen met Mishka, maar dat verhaal is al verteld door ons baasje.

Wij hebben dus een super reis gehad en kijken uit naar volgend jaar!

Groetjes! 


Klik hier om de foto's van ons avontuur te bekijken!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten