woensdag 26 oktober 2016

Aankomst Schiphol vandaag 26 oktober

Wat is ze klein!! riepen haar nieuwe baasjes uit toen ze uit de kooi stapte. Adele heet nu Ruby en wist vanaf het begin niet op te houden met knuffelen en kwispelen. Veel geluk met elkaar!


Dit superlieve mini-hondje mag van een welverdiende oude dag gaan genieten. Jarenlang misbruikt in de broodfok, voor de rest van haar leven alleen nog maar een zacht mandje en heel veel liefde.


Pupje Gala, uiterst knuffelbaar schatje, gaat Nina heten en mocht vanmiddag mee naar Texel waar ze een heerlijk leventje zal krijgen bij een gezin met drie kleine kindjes. Grote Beagle-broer Arthur was mee ophalen. 




Zóooo bang, lieve Lupe, maar nu krijg je eindelijk je eigen liefdevolle thuis. Je ging vanmiddag met kooi en al mee met je baasjes naar Brabant, waar nog meer (ACE)honden wonen. Hopelijk  vernemen we binnenkort hoe het je vergaat.

Dit is Jap, die helemaal is opgeknapt na onder erbarmelijke omstandigheden in de Refugio te zijn binnengebracht. Hij mag in opvang in Nederland. Voor meer informatie klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten