donderdag 13 oktober 2016

Aankomst Rotterdam 10 oktober.

Aangekomen op het vliegveld werden we vrij snel herkend aan de bodywarmer en kwamen de eerste twee adoptanten al naar ons toe.
Zoals al eerder met een vluchtopvang kwamen we al snel in een goed gesprek. Erg leuk om te horen waarom de adoptanten kiezen voor een hond uit het buitenland. Helaas ook meestal een triest verhaal over een overleden maatje. Veel mensen kunnen gewoon niet zonder een gezelschapsdier, en die zijn zowel in Nederland als in het buitenland te vinden. Met een kleine vertraging kwamen de kennels in de aankomsthal. Ze werden begeleid door Jacques van Doezem
die zelf al twee honden van ace heeft geadopteerd en onze vlucht wil begeleiden wanneer ze via Malaga vliegen. Geweldig dat ze dit hebben willen doen. 

In de eerste kennel kwamen Wilmer (die in de opvang is gegaan) en Alejandro. Eerste een beetje onwennig maar al gauw was Wilmer al alle mensen aan het begroeten. Alejandro kwam heel rustig uit de kennel. Een relaxed karakter naar mijn idee. Op de foto is Yvonne (die er samen met haar zus elke vlucht is op Rotterdam om een handje te helpen en de kennels mee naar huis te nemen) bezig met de kennels te ontwapenen van de tyraps.


Één van de adoptanten van Alejandro die ook Coco hebben geadopteerd.

Hier kwam Wilmer voorzichtig uit de kennel. Later kwam hij los en bleef maar knuffelen. Hij zit in de opvang en is dus ter adoptie.

Hier Coco met zijn adoptant. Hij was nog wat angstig maar zal zeker met deze rustige adoptanten en de kalme Alejandro een fijn THUIS krijgen.

Zorro kwam ook al snel uit zijn schulpje en was niet meer te stoppen met aandacht vragen.

Hier een groepsfoto met vlnr Wilmer,Zorro,Coco,en Alejandro. Terwijl Mijn dochter Dagmar de foto nam zat haar hondje Nils met zijn snuit in de tassen te zoeken naar wat lekkers.

We zijn ook nog geïnterviewd door RTV Rotterdam die live een programma aan het  uitzenden waren vanuit de luchthaven.
Het is te lezen op onze FB site.
Via een twitter bericht zijn we onder de aandacht gekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten