vrijdag 30 september 2016

Respeto na 2 maanden

2 Maanden geleden kwam onze Gentile Giant, Respeto in het midden van de nacht aan op Shiphol. Voor ons Belgen was dit dus een hele trip. 
Ik vergeet nooit hoe die grote loebas uit de bench kwam. Hij maakte hem zo klein als maar mogelijk was met dat grote lijf. De klik met mijn 14-jarige dochter was er echter onmiddellijk. Na even paniek over "hoe krijgen we DAT in de auto" :-) kwamen we rond 4 uur in de ochtend thuis aan. De kennismaking met onze Billie de cocker ging heel goed. Na een paar uurtje slapen, hij in de bench, ik op de zetel, begon onze 1ste echte dag samen. Respeto had het moeilijk die eerste dag, wat normaal is natuurlijk. 
De eerste dagen heeft hij vooral op zijn eentje achter in de tuin doorgebracht en 's avonds ging hij braaf in de bench liggen. Elke dag boekt hij vooruitgang hoewel hij nog steeds bang is van mannen maar ik ben ervan overtuigd dat dit ook beter zal worden. 
Vandaag heeft hij voor de allereerste keer gespeeld in de tuin, lekker gek gedaan met Billie en mijn dochter. Dat hadden we nog niet gezien!

Respeto zit in ons hart voor altijd, zonder twijfel. Zo blij dat we de stap gezet hebben om hem te adopteren. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten