maandag 26 september 2016

Drukke boel op Schiphol zondagmiddag 25 september

 Zondagmiddag kwamen er twee vluchten achter elkaar aan, met maar liefst 8 hondjes en 1 poes.

Het was een bijzondere middag, want er kwamen 3 honden aan die in Nederland in opvang gaan: Nieves, Hermes en Karen. Deze hondjes mogen alvast wennen aan een veilig gezinsleven en vinden hopelijk snel hun definitieve mandje. Poes Harmonie (nu Bobby geheten) ging mee met haar nieuwe gezin, waar ook ACE-poes Eva (nu Kiara), die vorig jaar al werd geadopteerd, woont. Hartelijk dank aan de adoptanten van Harmonie voor het kattenvoer en de kattensnoepjes voor de Spaanse poezen.




Dit lieve, wat oudere Bodeguerootje, gaat in opvang bij Maja. Dankjewel Maja, er zijn al veel hondjes via jouw liefdevolle opvang goed terechtgekomen. Hopelijk mag Nieves snel gezien worden. Dat ze superlief is hebben we op Schiphol al gezien.

Kijk eens wat een stoere pup: Hermes. Hij mag in opvang bij Ruth en Erik die hem zelf meevlogen uit Spanje. Fijn dat hij zo de kans krijgt op een mooie adoptie. Geweldig zulke vrijwilligers. Stiekem vond hij het heerlijk om als een klein jongetje opgetild te worden.

Karen mag in opvang bij Marion, wat natuurlijk geweldig is voor haar. Het kostte even wat moeite om haar uit de kooi te krijgen, verstijfd van angst als ze was. Ze krijgt bij Marion alle rust en liefde om op te bloeien en jong als ze nog is komt dat vast wel goed.





Naast de 3 opvanghonden uit Spanje, ging ook opvanghond Divo mee met zijn nieuwe baasjes. Na 5 maanden opvang bij Erna krijgt hij nu zijn forever home in Friesland, bij de adoptanten van Opera, die ook vanmiddag aankwam.


Divo neemt na 5 maanden opvang afscheid van Erna. Veel geluk jongen in Friesland, waar je veel nieuwe vriendjes gaat krijgen.

En dan kwamen natuurlijk ook nog knuffelpupje Fredric, ranke Alma, lieve maar ook nog zo bange Pepina aan. En als laatste Mery, een mooi Podencomixje, die door haar Duitse adoptanten zelf is gered uit het dodingsstation van Los Barrios. Via ACE hebben zij haar laten overvliegen. Helemaal uit Stuttgart kwamen zij rijden, dat betekende 6 uur heen en 6 uur terug rijden. En dat allemaal om lieve Mery zo snel mogelijk bij hen thuis te krijgen.


Dit heerlijk ongecompliceerde pupje, Fredric nu Bommel geheten, met hoog knuffelgehalte is zeer welkom bij zijn nieuwe familie. Kleine Mats wilde hem al graag even aaien. In januari komt er nog een kindje bij, dus Bommel heeft altijd een speelkameraadje in de buurt straks.

Zachtaardige, ranke Alma werd met veel blijdschap ontvangen door haar nieuwe baasjes. Ze kreeg een mooie, nieuwe naam: Mila. Haar baasjes zijn heel sportief en als Mila het ook leuk vindt, mag ze mee gaan hardlopen. Eerst nog even in training natuurlijk, ze heeft er in ieder geval de goede lichaamsbouw voor

Helaas niet zo’n mooie foto van Pepina, die nu Pina heet. Ze was best een beetje bang en zenuwachtig en constant in beweging, maar jong als ze nog is, komt dat vast wel goed. Op de achtergrond haar nieuwe hondenvriendin, die al een paar maanden geleden het geluk had om geadopteerd te worden. Veel geluk samen bij jullie baasjes.


Lief meisje Mery, haar Duitse adoptanten hebben haar zelf gered in Spanje tijdens hun vakantie.


Divo (Sam) en Opera (nu Malibu) mochten samen mee met hun nieuwe familie. Nog wel een flink stukje rijden naar Friesland, maar daar vinden ze dan ook allebei een gouden mandje.


Overzichtsfoto van de eerste vlucht.

Op weg naar de auto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten