woensdag 20 juli 2016

FRAN y CURRO, vast gevonden aan een grote vrachtwagen,...

Fran en Curro, beiden keken de chauffeur met hijgende tongetjes aan toen deze terugkwam van een stop aan een benzinestation... Ze hingen in de volle hete zon aan een band vastgebonden!
De chauffeur was even naar binnengelopen voor een verfrissing. Bij terugkomst stond hij oog in oog met deze twee onschuldige lieverds!
Verderop zag hij een man en vroeg of die misschien iets gezien had. Daarop werd hij op een agressieve manier aangepakt, wie hij wel dacht dat ie was en dat het wel zijn eigen honden waren! De chauffeur begreep deze agressie niet en belde ons op om hulp.
Hij kon ze niet aan hun lot overlaten. Je ziet zo vaak dat die grote vrachtwagenchauffeurs heel lief zijn met honden.
Altijd er zijn op de weg om je te helpen. Nooit vergeet ik hoe een chauffeur een hele autostrade stop legde voor twee grote honden die vlak voor mijn auto aangereden werden.
Ook toen kreeg ik hulp van een truckchauffeur die zijn machtige truck dwars zette op de weg en mij de kans gaf om de gekwetste hond in mijn auto te leggen.
Pas toen ik beide honden in veiligheid gebracht had en wegreed, reed hij verder, de hevige toeters en verwijten negerend.
Zo ook gebeurde dit met met Fran en Curro. Vandaag werden zij gered dankzij het gouden hart van een vrachtwagenchauffeur!
Ze zijn nu veilig bij ons, dankzij hem. Bedankt hiervoor!






1 opmerking: