maandag 23 mei 2016

Saif

Wij hadden jouw gezien op de site van Ace, we wilden graag een Galgo adopteren, en jij Saif bleef in mijn gedachten hangen. Urenlang en weken lang was ik het filmpje aan het bekijken waarop jij met een vrijwilligster aan de wandel was. Iets in mij zei; 'deze hond word jullie forever maatje', en zo waar was het.
In Februari hadden wij mijn man, zoon en ik een ticket geboekt om jouw zelf op te komen halen in Spanje. We konden niet wachten om het vliegtuig in te stappen, want wat wilden wij jouw zo graag in het echt ontmoeten!
Eindelijk was de dag daar dat we konden vertrekken, aangekomen in ons hotel en vol met spanning. De volgende dag was het zover..... we gingen op weg naar de refugio...
Eenmaal daar aangekomen, belde we aan, en de poort ging open.....we werden verwelkomt door èėn van de vrijwilligsters, eenmaal door de poort wisten wij niet wat we zagen....
Zovele hondjes! Kwispelend rennend en springend, ook verdrietige en blije hondjes die allemaal aandacht vroegen om aangehaald te worden. Het was ontroerend om te zien, mijn hart brak.... ' hoe kun je toch in Gods naam al deze hondjes, dumpen of pijn doen?' En dan besef je ineens dat je dankbaar bent dat er Shelters bestaan, net zoals Ace, die deze arme weerloze hondjes nog een tweede kans willen geven......
En daar lag je dan.....onze Saif.....met zijn pootjes over elkaar gekruist en zo relaxed genietend van de eerste zonnestraaltjes....en ooooh wat was je mooi!!
We hebben kennis met je mogen maken, je was nog zo bang, maar al gauw na een paar koekjes te hebben gegeven kwam je zelf naar ons toe om aangehaald te worden. Het ijs was gebroken en je had vertrouwen in ons gekregen.
Je mocht mee met ons terug naar Nederland, we hadden ook nog twee andere hondjes meegenomen om ze naar hun gouden mandje te brengen.
Fabienne en haar vrijwilliger hadden alles geregeld om de hondjes met ons mee te laten vliegen, we hoefde zelf niets te doen dan alleen de benches op te vangen bij de lugage, in Nederland.
Eenmaal op het vliegveld aangekomen, werden wij ontvangen door de vrijwilligsters van Ace, om de andere twee meegenomen hondjes (Ragebol en Fredje) te overhandigen aan hun nieuwe baasje.
Eenmaal Thuisgekomen, ging je meteen liggen in je eigen Love Seat , je kreeg een grote kluif van ons, waar je uren lang aan zat te knabbelen, het was net alsof je al jarenlang bij ons woonde, je voelde je zo thuis!!!
We maken urenlange wandelingen met jouw door het bos, wij verwennen jouw tot en met, en je mag overal met ons mee, je houd je baasjes goed in de gaten want je wil ons niet uit het oog verliezen!!! En wij jouw ook niet, je hoort nu bij ons in het gezin, ons 'windekind ' en we houden zielsveel van jouw.
Via deze weg willen wij daarom ook Ace, Fabienne en al die lieve vrijwilligsters en stagiaires bedanken voor alle goede zorgen voor deze weerloze honden en katten, en hun de mogelijkheid geven om ze nog een tweede kans te mogen geven voor een beter bestaan.
Zoals Fabienne altijd zegt: 'Je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van èèn hond!'
En zo waar is het, deze hondjes zijn je zo dankbaar, en daar mogen wij nog elke dag van genieten....
Heel veel liefs vanuit Brabant,

Joyce, Gerry, Dayne en Ryan en natuurlijk een poot van Saif!. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten