dinsdag 31 mei 2016

Een gewone hond in dodenstation.......

Een gewone hond in dodenstation.......
Ik las dit op fb van ace.shin. Die woorden vergeet ik nooit meer.....die woorden hebben samen met een foto van  Naranja ons bij elkaar gebracht.........
04 maart dit jaar kwam Naranja op Schiphol.
Geweldig ontvangst van een aantal honden die al in Nederland waren en mee mochten. (kippevelmoment)
Al kusjes /pootjes gevend kwam zij uit haar bench....wat een geweldige vrijkont....toen al.
In de auto was ze stilletjes uit het raam aan het kijken, maar  na ander half uur ging ze staan, alsof ze wist dat wij de straat in reden.
3 katten stonden bij de deur en trokken direct een dikke staart en vlogen alle kanten op. Naranja vond het vreemd, maar meer niet. Heeft trouwens een dikke maand geduurd. Nu wandelen we samen met de katten en Naranja.
Kinderen? Ook dat vond mevrouw geen probleem. Is gek met ze. Als de kleinkinderen komen, springt ze als een dolle op de bank: hoe harder ze lachen hoe gekker ze doet. (Kijkt wel even met schuin naar mij of ze dit wel mag) Baby's? Ook geen probleem ze gaat graag tussen de tweeling liggen. Wel uitkijken dat ze geen speentje pikt...wilt ze steeds naar haar mand brengen
Ze kan alleen thuisblijven, al kijk ze  ons wel (samen met onze oudste poes) heel zielig na
Kortom een geweldige, zorgzame, lieve knuffelhond.  Ze ziet er dan wel heel gewoon  uit....maar van binnen een geweldige hond!!
Wat zijn wij jullie dankbaar, voor het redden van deze schat en natuurlijk alle andere honden  die zonder jullie geen kans zouden krijgen.
Dank je wel
😗😗😗
Ook de nazorg heeft veel voor ons betekent. Naranja heeft veel meegemaakt en we hebben onze vragen kunnen stellen. Ook fijn te weten dat je iemand kunt inschakelen, maar ook begaan zijn met je hond.
Naranja is ons 4e hond. En altijd hebben we net als bij haar geweldig contact bij ace.shin, maar ook dankbare schatten gekregen. Onze " big eyes", "Beauty" Polly en Nube. Voor altijd in ons hart.

Yvonne en Erik 






Selfie



Geen opmerkingen:

Een reactie posten