dinsdag 22 maart 2016

Roxana.

ROXANA – wie haar adopteert krijgt een geweldige hond!
Lieve en leuke Roxana, in haar opvanggezin Java genoemd, is een cross Podenco, niet te groot en niet te klein. Ze woont nu bijna één maand in een opvanggezin in Oost-Nederland, samen met nog een hondje.
Java is een verrassend leuke hond. Gezellig in huis, komt graag bij je liggen en dol op aandacht. Ze is zindelijk en wacht braaf op haar eten. Een kauwstokje vindt ze altijd leuk en ook speelt ze graag met een balletje of flostouw. Java kan prima een paar uurtjes alleen zijn, maar als het te lang duurt gaat ze op zoek naar vertier door bijv. een bolletje wol uit elkaar te pluizen of een tijdschrift te verscheuren. Redelijk onschuldig, toch?
Buiten wandelt Java netjes mee aan de riem. Ze vindt het wel heel fijn om een flink eind te wandelen. Ze is zeker sportief genoeg om ook aan het meelopen naast de fiets te wennen. Los lopen doet ze nu nog niet, maar de verwachting is zeker dat ze dit op termijn wel zal kunnen op plaatsen waar dat verantwoord is. Haar nieuwe baasjes zouden er goed aan doen om met haar op cursus te gaan. Behalve dat dit gewoon superleuk is, versterkt het ook de baas-hondrelatie en de kans op sneller luisteren als de hond los loopt.
Java is vriendelijk naar vreemde honden, alleen als ze erg druk zijn vindt ze dat niet zo prettig.
Als u denkt dat deze hond het wel prima voor elkaar heeft in haar opvanggezin, ze is immers al in Nederland en heeft het dus goed….. Bedenk dan dat als zij wordt geadopteerd er weer een opvangplekje vrij komt voor een hond die nu nog in Spanje in het asiel zit.

Serieuze gegadigden zijn van harte uitgenodigd om vrijblijvend kennis te komen maken met Java.

Meer gegevens over Roxana vind je hier.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten