maandag 28 maart 2016

Othilia 10446

Eindelijk een update van ons.

We misten zeker wel een hond in ons gezin. Toch waren we niet direct op zoek. Toen we Othilia zagen, wisten we meteen dat we haar graag een plekje wilden geven. De blik in haar ogen en het bijbehorende verhaal zorgde voor liefde op het eerste gezicht. 
We konden bijna niet wachten. Eerst een huisbezoek. Waren we wel geschikt voor haar? Zo spannend!! 1 december was ze er. Onze Chica........een enorm lieve, ongecompliceerde, gemakkelijke gezinshond. We hadden het niet beter kunnen treffen. We zijn in en in gelukkig met haar. Ze is de goedheid zelve. Ze kan met alles en iedereen. Ze wil graag mee in de auto naar het bos.
De eerste paar weken had ze wat verlatingsangst, maar nu gaat ze lekker in haar mandje liggen. In het begin gaf ze de voorkeur aan een bananendoos boven de mand. Het was een erg aandoenlijk gezicht. Zo'n grote hond opgerold in een doos. De doos begon na 2 maanden uit elkaar te scheuren en heb ik hem in de mand gezet....dat ik daar niet eerder aan gedacht had.....nu ligt ze op een dik dekbed met eronder een half platte doos ;-))))


Lieve groeten,

Nicole, Shane, Faylynn, Ruby en een pootje van Chica






Geen opmerkingen:

Een reactie posten