vrijdag 4 maart 2016

Ace Eva (nu Kiara)

Op 27-08-2015 eindelijk aangekomen op Schiphol. De reis vond ik maar eng, maar gelukkig had Petra mij op schoot. Ze was heel lief tegen mij en stelde mij op mijn gemak. Maar het vliegen, dat nooit meer. En mijn nieuwe baasje durfde op Schiphol niet eens de tas open te maken, bang dat ik eruit zou glippen. Pfff of ik dat zou durven, maar goed eenmaal in de auto werd de tas geopend. Nou je ziet, ik was toen geen held.
Maar nu 6 maanden later .... moet ik het huis wel delen met nog 3 andere katten.  We zijn geen echte vrienden dat we bij elkaar gaan liggen maar racen soms wel achter elkaar aan door de woning. Erg leuk hoor, het is dan net apenkooien. Mijn vrouwtje vindt het geloof ik dan iets minder maar kan er eigenlijk ook wel weer om lachen. 
Mijn vrouwtje vond het dan ook zo leuk om deze foto te nemen, terwijl ik net een relax-houding heb aangenomen. 
Ik heb mijn eigen mandje en die staat zo, dat ik alles goed kan zien: wie er naar de wc gaat, wie er binnen komt en of er eten wordt verstrekt aan de andere katten. Want tja, dan sta ik wel voor in de rij en mep de andere dan wel weg als ze voor mijn voeten lopen. Ik ben niet voor niets een Spaanse Sinjorita.  Eten kan ik de hele dag door. Woog ik eerst bijna 3 kg. dat is nu ruim 5 kg. En wanneer er iemand naar de wc gaat, dan lig ik voor de deur.  Ik vind het namelijk ontzettend leuk wanneer iemand dan een velletje papier onder de deur door schuift en deze naar links en rechts beweegt. Ik probeer dan het velletje papier dan af te pakken met mijn poten. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Of als iemand een propje papier weg schiet, dan sprint ik er achteraan en breng het propje papier in mijn bek, weer terug. Tja, je moet toch wat te doen hebben?
Bij deze wil ik iedereen bedanken die het mogelijk heeft gemaakt dat ik ben opgevangen en ben geadopteerd .... echt SUPER .... en wens ik alle andere honden en katten die nu nog bij ACE zijn, een warme gouden mandje toe!
 
Groetjes,
 
xx Kiara xx (en baasje Paola).




Geen opmerkingen:

Een reactie posten