woensdag 16 maart 2016

Aankomst Schiphol 14 maart.

Dit keer was het een latere vlucht dan de meeste vluchten die aankomen! De adoptanten van Kara vlogen 's ochtends vroeg al naar Spanje om hun nieuwe vriendinnetje op te gaan halen, en zouden 's avonds terugvliegen naar huis met nog 2 extra hondjes die naar hun gouden mand mochten vliegen: Elisia en Dotsy. 

Met iets vervroeging landden ze rond de klok van 00:15u (inmiddels 15 maart) op Nederlandse bodem. Na een kleine 3 kwartier wachten kwamen daar de honden aan!

Elisia bekeek alles rustig vanuit haar vliegbench. Toen ik eenmaal het deurtje opende, kwam zij vrolijk naar buiten en begon ze mij al gelijk te knuffelen. Een echte knuffelkont! Baas en Bazin waren meteen enthousiast en ook die wist ze direct in te palmen met de kusjes die ze haar nieuwe baasjes gaf. Als het goed is gaat deze meid vanaf nu als Chica door het leven. Lieve Elisia/Chica: heel veel geluk in je nieuwe gouden mand met je 2 hondenvrienden, baasjes bedankt voor de grote zak brokken waar ze in Spanje erg blij mee zijn!

Kara kwam al kwispelend uit de vlieg-bench en had haar goede tuig al om dus zij kon zo mee! Wat een heerlijke vrolijke lieverd. Ook voor jou Kara; heel veel geluk in je nieuwe thuis met je nieuwe Beagle vriend! Adoptanten onwijs bedankt voor het overvliegen van de honden.

Dotsy vond alles een beetje spannend. Ze kreeg een lekker warm fleece truitje aan en daarna maakten we direct haar Ruffwear Anti ontsnappingstuig op maat zodat zij veilig mee naar huis kon! Ook kreeg zij nog een mooie martingale halsband en dubbel aangelijnd liep zij nieuwsgierig mee over Schiphol naar de auto. Lieve Dotsy, die als Bonnie verder door het leven gaat: heel veel geluk en ren plezier in de weilanden met je nieuwe vriendjes. Adoptante: onwijs bedankt voor de 2 grote zakken voer waar ze uiteraard ook erg blij mee zijn in Spanje. 


Het was weer een leuke vluchtopvang! Alle adoptanten: heel veel geluk met jullie nieuwe huisgenoot. En wie weet tot ziens!









Geen opmerkingen:

Een reactie posten