zaterdag 30 januari 2016

Othilia, nooit gedacht dat ze dit zou overleven, maar ze is er bijna!!!

Ze kwam binnen. We dachten "God, sta ons bij, dat redden we niet. De maden zaten reeds in de wonden, de hond was een levend skelet."
Toch zijn we aan haar begonnen, met afschuw en verschrikking van iedereen. Het was afschuwelijk om te zien. Het is onwaarschijnlijk wat dieren moeten doorstaan en dat in deze afschuwelijke hitte van Juli en Augustus,…. Dat is iets waar zich geen mens een idee van kan vormen, alleen diegenen die het doorstaan weten wat het is.
Ze werd ergens in de straten van Alhourin door andere honden aangevallen en zo kwam dit oudje bij ons.
Othilia is van karakter de liefste braafste ziel die je je kan indenken. Ze is het gewoon niet geteld te worden, lag maanden in onze kliniek, waar we haar knuffels voorzagen dat ze er beu van werd,.… Othilia is altijd blij, met of zonder aandacht, het is echt een rustige oude dame, blij en dankbaar met ons en iedereen.
Ze is ondertussen geopereerd en de wonden zijn helemaal genezen. Langzaam ging de enorme wond op haar rug dicht, maar wat heeft deze hond pijn gehad.
Dat moet onbeschrijfelijk geweest zijn. Othilia is sinds kort naar een warme thuis,… Het is een vechtertje dat leven wilde, nog niet wilde afstappen van deze wereld, ook al was die voor haar meer dan wreed…we hebben je gered lieverd, en wat zijn we hier trots op !!! Je bent het meer dan waard !!!! 














Geen opmerkingen:

Een reactie posten