maandag 14 december 2015

SAVIA, door jager zelf binnengebracht, met een groot probleem? Elke leugen is goed,...om te dumpen,..

SAVIA, zij stond aan de zijde van de jager voor ons en je huivert, maar tegelijk ben je ook blij dat hij toch naar ons komt met de ongewenste hond! Ze is vijf jaar oud en had altijd diarree, wat hij niet langer kon hebben. Je neemt haar of ik breng haar naar het dodenstation! Ongelooflijk, maar waar! Terwijl hij losjes over het lot van deze lieve hond beslist, staat het arme beestje weerloos af te wachten.
Wij namen haar binnen en hebben haar apart gezet om te zien welke diarree zij dan wel had en tot onze grote verbazing was haar ontlasting volledig normaal. Elk excuus lijkt goed te zijn om te dumpen!
SAVIA heeft erg veel slaag gekregen. Ze plast al als je haar maar nadert. Het is zo intens triest, de arme lieverd. Vanaf nu leren we haar van het leven te genieten, ook al is het bij ons. Langzaam begrijpt ze dat we haar liefhebben en zeker nooit meer kwaad zullen doen.
Gelukkig kwam deze lieve snoet bij ons terecht en zijn we de jager daar toch dankbaar voor! Heel veel jagers doen die moeite niet...






Voor meer gegevens over Savia klik hier.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten