maandag 14 december 2015

Nacho

Onze Nacho,

Wij hebben Nacho in ons gezin opgenomen vanaf de zomer dit jaar.  Na een korte discussie of het misschien niet te druk was nog een hond erbij, heb ik dit kansloos verloren met 4 tegen 1 (mijn vrouw en drie dochters). Dus we gingen voor gezinsuitbreiding, en zo stonden we met alle meiden ergens in Augustus in het holst van de nacht op Schiphol, samen met andere baasjes op onze hondjes te wachten. Wij hadden deze ervaring met ACE al aantal jaren geleden gehad toen we op vliegveld Brussel een hond voor mijn zus gingen ophalen. Maar je 'eigen' hond is toch anders. En vooral als ie dan eindelijk uit zijn bench mag na zo'n reis met onbekende bestemming. Dat was echt een heel mooi moment, en daar hebben we ook alle tijd voor genomen, en gekregen, van de aanwezige ACE mensen. Dus hondje mee naar huis, veilig tussen de meiden op de achterbank.

Maar thuis wachtte nog een verrassing voor onze Nacho, zijn nieuwe kameraad Breezer. En als toetje nog twee Britse kortharen.
Welkom thuis jongen!

Het ging boven verwachting goed, Nacho paste zich snel aan, de andere dieren ook. En nu is het net of het nooit anders is geweest.
Nacho is een geweldige hond, met een erg lief karakter. Samen naar de bossen is een feest. Wij denken dat hij het wel naar zijn zin heeft bij ons, en voor ons is hij nu al onmisbaar.
Wij danken ACE voor de geweldige voorzorg en de daadwerkelijke overdracht. Bedankt voor al het mooie werk!

In bijlage foto met van links naar rechts; Breezer, Nacho, Beau en Faye.

Vriendelijke groet
Paul van de Lisdonk



Geen opmerkingen:

Een reactie posten