maandag 14 december 2015

Davidek

Wij mochten Davidek op 3 september ’s nachts van Schiphol ophalen. Hij kwam samen met nog 4 honden aan en allemaal waren ze blij en uitgelaten.
Davidek was vanaf het eerste moment dat wij hem zagen heel lief en aanhankelijk. Ondanks het feit dat alles en iedereen om hem heen nieuw was en hij net uit een vliegtuig kwam, was hij opmerkelijk relaxed en nieuwsgierig. En zo is hij nog steeds. Een ontspannen, heel lief en vrolijk hondje, dat niet snel ergens van terugschrikt.
Natuurlijk is het een enorme gok om een hondje dat je nog niet ontmoet hebt hierheen te laten komen. Temeer omdat wij een 8-jarige dochter hebben. Maar met haar was hij gelijk dikke vriendjes. ’s Ochtends staat hij haar al op te wachten, onderaan de trap van haar hoogslaper.
Ik kan niet anders zeggen dan dat Davidek een schot in de roos blijkt! Hij is erg sociaal en een enorme speelkont. ’s Avonds ligt hij graag naast ons op het kleed en kan niet genoeg aandacht krijgen. Hij ligt dan graag op zijn rug met alle poten in de lucht om over zijn buikje geaaid te worden. 
Hij heeft het geluk dat hij elke dag naar bos of strand kan, waar hij als een dolle rondrent of speelt met andere honden. Dat laatste is natuurlijk het allerleukst.
En spaans hondje dat hij is: als we thuiskomen en de houtkachel staat aan, dan gaat hij daar pal voor liggen. Het kan hem kennelijk niet warm genoeg zijn :-)

Kortom: we boffen met dit leuke nieuwe huisgenootje, dat ons heel veel plezier geeft!







En nog een filmpje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten