vrijdag 18 december 2015

Aankomst Schiphol gisteren 17 december

Miek Baar vloog gisterenavond terug na een bezoek van enkele dagen aan de Refugio. Vijf hondjes waren zo gelukkig met haar mee te mogen vliegen. Waterhond Owen stapte best wel zelfverzekerd uit de kooi, alsof hij wist dat het allemaal wel goed zou komen. Zijn nieuwe gezin moest nog wel een lange reis terug naar huis maken met hem, helemaal naar Limburg. Daar wacht ook nog een hondenvriendje op hem.
Klein popje Gandia was helemaal happy en vond het heel gezellig om kennis te maken met haar nieuwe baasjes, die haar erg lief vonden. Het kostte even moeite om het nieuwe tuigje om haar kronkelende lijfje vast te maken, maar toen was ze ook helemaal klaar voor haar nieuwe leventje.
Bulletje Perla stapte heel nieuwsgierig en met vrolijke knorgeluidjes uit de kooi, ze vond het prima om geknuffeld te worden en liet zich ook een nieuw tuigje omdoen. Op naar het geluk met haar nieuwe baasjes.
Iedereen veel geluk gewenst met de hondjes en nog reuze bedankt voor het gedoneerde voer, dat binnenkort meegaat met het transport naar Spanje.

Nog twee hondjes vlogen met Miek mee, opvangertje Stitch, een bang Podencootje die erg veel moeite had met het asielleven. Bij Miek mag hij lekker tot rust komen en aan een gezinsleven gaan wennen en hopelijk vindt hij snel zijn eigen huisje. Super klein meisje Jasmientje mocht op het laatst ook nog mee in de opvang bij Miek. Zo’n kleintje, die kan er nog wel bij. Eén dagje later was Jasmientje gelijk al gereserveerd, ze mag dit weekend al naar haar nieuwe thuis.









Jasmientje is in opvang in Nederland voor meer gegevens klik hier.

Ook Stitch is in opvang in Nederland voor meer gegevens klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten