vrijdag 2 oktober 2015

Winston / Spock

Helaas hebben we gisteren afscheid moeten nemen van Spock. Een paar maanden geleden (waarschijnlijk als gevolg van een tekenbeet) is de auto-immuun ziekte weer volop actief geworden. De laatste weken kon hij nog amper lopen, maar hij wilde nog zo graag. We hebben hem dan ook alle ruimte gegeven om nog bij ons te blijven, maar eergisteren bleek de pijn te groot en waren er geen mogelijkheden meer om dit te onderdrukken. Hij is gelukkig in alle rust door de dierenarts ingeslapen en wordt vandaag gecremeerd.

We hebben heel veel plezier van deze gekke hond gehad. Hij was ongelooflijk lief, sterk en grappig en het is zo frustrerend geweest om te zien hoe hij zelf nog zo graag wilde, maar zijn lijf het opgaf.

Ik heb een foto toegevoegd, waarin hij met de hond van mijn vriend (bruine labrador) en mijn oude hond Bajka (zij is 7 weken helaas overleden) nog genoot van de goede tijden.

Gezien alle toestanden rondom zijn ziekte aan het begin van de plaatsing en omdat ik weet dat hij een speciaal plekje in jullie hart had, vond ik het niet meer dan normaal om jullie op de hoogte te brengen.

Met vriendelijke groet,


Irene van der Linde


1 opmerking:

  1. Winston... RIP doggie!! Je hebt toch nog mogen genieten van een warm en liefdevol thuis!!! Sterkte voor de baasjes

    BeantwoordenVerwijderen