zondag 25 oktober 2015

Verslagje Bowie



Dit is Bowie, (voorheen Victor/Vigor)
Hij was samen met zijn broertje (Vimar) en zusje (Victoria) langs de weg gevonden. Toen we zijn foto op de site van ACE zagen waren we gelijk verkocht, hij keek zo schattig verlegen in de lens! Er volgde een mail wisseling en een gesprek met een vrijwilligster die bij ons thuis kwam praten om te kijken of we goed voorbereid de adoptie in zouden gaan. Er komt natuurlijk een heleboel kijken bij het houden van een hond. Gelukkig bleek alles in orde te zijn en 11 juni haalden we onze kleine vriend op van Schiphol. Dat was natuurlijk erg spannend, zowel voor Bowie als voor ons! Maar alles verliep voorspoedig.
Inmiddels is Bowie 10 maanden oud, hij is erg gegroeid.
Bowie is nu echt een deel van het gezin en is een echte allemans vriend. Hij begroet iedereen dan ook vol enthousiasme. Bowie vindt het heerlijk om met andere hondjes te spelen en te rennen en hij is dan heel erg snel. We zijn met Bowie op puppytraining gegaan en dat vond hij erg leuk. We gaan straks verder met de jonge hondentraining, dan kunnen we nog meer bij leren.

Bowie is goed op zijn plekje gekomen bij ons thuis, ook met onze kat Puckie gaat het prima. Hij hoort nu echt bij ons en laat regelmatig merken hoe blij hij met ons is door de lik die we dan onverwacht van hem krijgen!










Geen opmerkingen:

Een reactie posten