vrijdag 30 oktober 2015

Update Roos (voorheen Rosa)

Roos is inmiddels ruim een jaar bij ons. In het begin heeft ze echt moeten wennen. En wij uiteraard ook. We hadden al een hele lieve relaxte labrador en Roos was snel angstig, blafte veel, liep nerveus door het huis. Door er zo weinig mogelijk aandacht aan te besteden en met hulp van Joep, gedragstherapeut, zijn we er snel uit gekomen. Roos is nog steeds erg lief natuurlijk maar heeft haar rust gevonden. Ze kwam van een foster waar ze het fantastisch heeft gehad, met een paar andere honden en alleen een foster'mama'. Bij ons was er ook een man, kinderen en ook een hond. Dat is lastig als je bang bent voor mannen en veel vreemde mensen!
Ze ging al snel met sprongen vooruit en doet nu niets liever dan rennen en snuffelen in het bos of weilanden, maar ook hangt ze graag op je schoot! Het is een echte knuffelkont!
Ze daagt ons nu uit om met haar te gaan spelen, ook onze labrador trekt ze aan zijn oren en bijt ze zachtjes in zijn poten om hem maar tot spelen uit te dagen, zo schattig!

Met andere woorden: het gaat erg goed met Roos, wij zijn erg blij dat we haar binnen ons gezin hebben gekregen en zijn stapelgek op haar!


Groetjes

Nancy Bouman-Hulshof







1 opmerking:

  1. Erg leuk dat jullie dit hebben gedeeld met ons. Zo geweldig om het geluk van een rescue hond te kunnen zien.
    Bedankt voor jullie adoptie en goede zorgen.

    BeantwoordenVerwijderen