donderdag 8 oktober 2015

Aankomst Schiphol 7 oktober

Vannacht hebben we weer vier mooie honden op Nederlandse bodem mogen verwelkomen. Helaas vergeten foto’s te maken, zal wel aan het late uur hebben gelegen. Daarom een fotootje van de honden zoals ze op de site stonden.

Veel dank aan Brenda Filippo, die gisterenochtend vroeg naar Malaga vloog en s’ avonds heel laat terugkwam met vier ACE-honden. In de cabinetas kwam Leonid mee, klein podencootje, die bij Brenda en haar man gaat wonen en nu Lenny heet.
Dan de broertjes Wondertje en Bommertje, prachtige Perro de Agua mixjes. Ze reisden samen in een kooi en kwamen voorzichtig maar heel vriendelijk naar buiten. Ze gaan een nieuw leven beginnen, Wondertje (Wuby) in een gezin met grote kinderen, Bommertje (Ollie) in een gezin met jonge kinderen. Hier kunnen ze heerlijk verder opgroeien.

En in de tweede kooi zat Carlotta. Iedereen die haar foto’s en haar verhaal op de site heeft gelezen zal met haar begaan zijn. Om haar met eigen ogen te zien was toch wel heel aangrijpend. Wat moet deze lieve Mastin een erbarmelijk leven hebben gehad, broodmager, uitgezakte tepels, een vacht vol met losse plukken en die droeve ogen….. Maar ze heeft de operatie in Spanje doorstaan en haar nieuwe baasjes willen haar alle liefde geven die zij verdient en nu maar hopen dat ze er nog heel lang van mag genieten!

Leonid
Wondertje

Bommertje

Carlotta

Heeft iemand wel foto's van de aankomst stuur ze naar het blog en ze worden er alsnog opgezet.

2 opmerkingen:

  1. Wij zullen carlotta alle liefde van de wereld geven. Elke dag gaat het een stukje beter. Het is nu vooral aansterken en het vertrouwen in de mens terug krijgen. Wel zijn we al bij de dierenarts geweest om foto's te laten maken en te kijken of er uitzaaiingen waren, dit was gelukkig niet het geval. We zullen jullie af en toe een foto van haar sturen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig nieuws over Carlotta. Super dat jullie haar de kans geven op een nieuw en beter leven. Wij hebben 4,5 jaar geleden zo'n zelfde soort hond geadopteerd en met veel geduld en liefde is onze PINTA een happy dog geworden. Daarom gaat Carlotta mij zo aan het hart omdat er veel overeenkomsten zijn.Ik wens jullie veel geluk met haar. Het zijn de trouwste en liefste honden die zoveel te geven hebben.

      Verwijderen