woensdag 14 oktober 2015

Aankomst Schiphol 13 oktober

Collega vluchtopvang Odette Ligtensteijn vloog op en neer naar Spanje om hondjes op te halen. Reuze bedankt Odette!  Met Dolly in haar armen (want die mocht als cabinehondje vliegen) troffen wij elkaar in de aankomsthal. De adoptante van Dolly stond met een bordje “Welkom Dolly” vol spanning op dit schatje te wachten en Dolly zat even later al heerlijk in een sjaal gewikkeld bij haar op schoot. Die heeft haar gouden mandje gevonden!

Daarnaast nog vier honden op weg naar het geluk.
Leon (nu Janus): vrolijk zwart/witje die uit de kooi stapte en het allemaal heel gezellig vond. Zijn nieuwe bazinnetje was reuze blij met hem. Hij krijgt eindelijk alle aandacht die hij verdient!
Evelina (nu Luna): prachtig meisje, Bretoentje, en zo welkom bij haar nieuwe familie. Zie de foto, zij heeft haar grote vriend gevonden!
Ethan (nu Wolf): deze nog jonge herdermix stal gelijk de harten van zijn nieuwe baasjes. Hij gaat een heerlijk leven tegemoet op een boerderij in de Achterhoek, waar ook nog een herdervriendin op hem wacht.
Pablo: Dit lieve zwartje werd na ruim zes weken herenigd met zijn (blonde) broertje Picasso. Geweldig dat deze adoptanten ervoor gekozen hebben om ook Pablo aan hun gezin toe te voegen. En het was geweldig om te zien hoe Picasso, die eind augustus erg bang en timide op Schiphol aankwam, zich nu al veel vrijer en vrolijker gedroeg en er blakend van gezondheid uitzag.

Dank aan al deze geweldige mensen voor het adopteren van een ACE-hond en ook bedankt voor de royale voerdonaties! Veel plezier met jullie nieuwe honden!

Erna Oosterbaan-Gram


Dolly

Leon

Evelina

Ethan

Pablo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten