zaterdag 12 september 2015

Onze eerste Shin-dag !!!!!!

Goedemiddag iedereen,
 
Eerst en vooral wil ik de mensen danken, die ons heel wat spulletjes hebben bezorgd, om mee te nemen naar de Shin-dag. En op de eerste plaats de collega's van mijn vriend zijn werk. Want die hebben werkelijk heel wat meegebracht. Dus langs deze weg, dank jullie wel lieve mensen, en alvast een dikke knuffel en poot van alle hondjes in nood.

Wij hadden juist ons Lady meegenomen, daar het met alle drie niet zo gemakkelijk was, door de hyperkynetische toestand van ons Tycha. En Luna en Tycha kunnen niet zonder elkaar.
Toen wij er aankwamen, zagen wij al heel veel honden met hun baasjes, richting het evenement gaan. Wat ons wel opviel was dat ze allen meer of één hond hadden.
Wij moesten een eindje stappen daar wij geen plaats meer hadden dichterbij, en dat was alleen maar positief, want dat betekende ook dat er veel volk was.
Wat voor mij heel belangrijk was, dat was dat de mensen vriendelijk waren, ik hecht daar persoonlijk heel veel belang aan.
 
Er werd van alles georganiseerd, stonden ook kraampjes met benodigdheden van Shin, zoals sjaaltjes agenda's, enz......
En in de grote paardenstal, kon je eten,  drinken, en een gezellige babbel slaan.


Heel graag had ik Fabienne en haar man leren kennen, de motor achter Shin, maar door medische omstandigheden, mocht ze niet vliegen. Maar dat komt wel. Moet zeggen ook alle medewerkers van Shin, doen heel veel mooi en nuttig werk.
Dus gefeliciteerd mensen, voor al de mooie dingen die jullie verwezenlijken.
Want je mag het bekijken hoe je wilt , van België en Nederland, naar Spanje vormen jullie echt een menselijke ketting, en ook omgekeerd, Van Spanje naar hier.
Dus iedereen is hard nodig, om de hondjes een gouden mand te bezorgen.


Er was ook de toffe tombola met leuke prijzen, wij hebben voor ons Lady een Shin sjaaltje gekocht.
En ook voor Tycha en Luna hadden we er graag eentje gehad, maar ze waren op een mum van tijd allemaal verkocht. En het was heel mooi om te zien, hoe alle honden hun sjaaltje droegen.
Ook ons Lady, liep fier met haar sjaaltje rond, en ze was erg in haar nopjes.
Als je alle honden met elkaar zag omgaan, was het net, of die waren heel blij elkaar weer te zien, want we mogen niet vergeten, dat al die dieren, samen toch hebben geweest, de ene al wat langer of de ander, en elk toch met hun eigen pijn en verdriet.
Wel om het kort te zeggen, het was een geweldige samenkomst, van mensen met een gouden hart voor dieren.
Volgend jaar zullen wij het zeker opnieuw doen.
Ik wens jullie nog een fijne dag toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten