zondag 16 augustus 2015

Zorro voorheen ace Icaros


Hallo lieve mensen van ACE,

 Jullie kennen mij als Icaros, nu heet ik Zorro.

Ik ben nu ruim 4 maanden in Amsterdam en ik vind het hier geweldig!
In het begin was het even wennen, ik was gewend dat mensen op straat mij wilden schoppen en slaan maar hier doen ze dat niet, hier in de buurt waar ik woon heeft bijna iedereen tijd voor een koekje of een aai! Ook wonen er hier in de straat heel veel leuke honden die mij allemaal heel stoer vinden omdat ik uit Spanje kom!
Met mijn nieuwe huisgenoten , 2 katten en een hele lieve hond net zo klein als ik kan ik het goed vinden, als we naar het park gaan vind ik het heerlijk om lekker hard te rennen en te spelen met alle andere honden.ik heb mega veel energie en ben in die 4 maanden best wel gespierd geworden!
Mijn nieuwe baas heeft heel veel geduld met mij en vind mij superlief, ik ga vaak mee als ze op bezoek gaat bij vrienden en familie en soms ook met boodschappen doen, vooral de viswinkel vind ik leuk, daar krijg ik altijd een groot stuk kibbeling.
Sinds ik niet meer zo bang hoef te zijn ben ik volgens de baas een hele stoere, slimme ( ik kan al zitten en wachten en een poot geven) en grappig ventje.
Met mijn gezondheid gaat het ook goed, lever, nieren en suiker allemaal heel goed , leishmania was heel hoog 90% maar ik heb nu een kuur milteforan achter de rug en volgens mij zit hel wel goed ( ik moet van de baas zeggen dat we volgende week naar de dierenarts gaan om bloed te testen brr)
Sinds een paar weken ga ik als n echte Amsterdammer ook mee op de fiets, ik zit dan achterop heerlijk met mijn neus in de wind! 

Ik wil iedereen bij Ace bedanken, Fabienne maar ook Dianeke die mij heel veel liefde heeft gegeven, ik ga hier in Amsterdam een heerlijke oude dag beleven! 

Besos Zorro! 
Hieronder nog wat foto's van mij!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten