zondag 30 augustus 2015

Aankomst Schiphol 30 augustus

Een latertje vannacht! Met de vlucht die 01.30 uur aankwam vannacht arriveerden 3 honden. Ondanks het late uur zat de stemming er goed in bij de ontvangst.

Bijzonder woord van dank aan de adoptante van Lenn. Toen zij van haar buren vernam dat zij op vakantie naar Spanje gingen en via Malaga zouden vliegen, heeft zij direct actie ondernomen om ervoor te zorgen dat er ACE-honden mee terug konden vliegen, waaronder natuurlijk Lenn. En ook de buren natuurlijk bedankt!

Dit mooie, maar o zo bange hondje is Netty. Voor haar veiligheid is zij met kooi en al mee naar huis gegaan om haar daar heel voorzichtig te laten kennismaken met haar nieuwe leven. Gelukkig wacht daar ook een Beagle-vriendje op haar. Veel geluk allemaal

Stoere Boxerman Hades vond het allemaal heel interessant. Blij dat hij uit de kooi mocht, kreeg iedereen in zijn buurt een begroetingslik. Zijn nieuwe tuigje paste perfect en zijn nieuwe baasjes waren bijzonder in hun sas met hem. En een mooie nieuwe naam: Morris.

Lenn werd zo hartverwarmend welkom geheten door het gehele gezin. Eerst nog wat timide, maar al snel ontdooide hij. Hij zal aan liefde en aandacht niets te kort komen!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten