maandag 22 juni 2015

Othilia,...nooit gedacht dat ze dit zou overleven,..maar ze is er bijna !!!

Ze kwam binnen, we dachten,…"God sta ons bij,…dat redden we niet, ..de maden zaten reeds in de wonden, de hond was een levend skelet,..
Toch zijn we aan haar begonnen, met afschuw en verschrikking van iedereen, het was afschuwelijk om te zien,..
Het is onwaarschijnlijk wat dieren moeten doorstaan, en dat in deze afschuwelijke hitte,..dat is iets waar geen mens een idee kan hebben als alleen diegene die het door maken,..
Ze werd door andere honden aangevallen ergens in de straten van Alhaurin, zo kwam dit oudje bij ons,.
Othilia  is van karakter de liefste braafste ziel die je je kan indenken, ze is gewoon om niet geteld te zijn,…ligt nu in onze kliniek …we geven haar een knuffel,
Othilia is altijd blij, met of zonder aandacht,..het is echt een rustige oude dame,..blij en dankbaar met ons en iedereen,..
Ze is ondertussen geopereerd en de wonden zijn aan het helen,..langzaam gaat de enorm wond op haar rug dicht, maar wat heeft deze hond pijn gehad,..Dat moet onbeschrijfelijk zijn geweest,..laat ons nu samen werken aan een goede thuis waar ze dit nooit zal vergeten,..maar zal kunnen genieten van de laatste jaren van haar leven,..Othilia verdient dit,..het is een vechtertje dat leven wilde …nog niet wilde afstappen van deze wereld, ook al was die voor haar meer dan wreed,..










1 opmerking: