donderdag 4 juni 2015

Chaco nu 3 maanden in Nederland

Het gaat helemaal super met Chaco!!
Hij heeft zijn reputatie geheel niet waargemaakt. Hij heeft nooit geprobeerd ons of één van mijn andere honden te bijten. Hij kwispelde al vanaf dag 1 en deed volledig mee in de roedel. Want na alle verhalen die over hem verteld werden hadden we, eerlijk gezegd toch zoiets van, waar gaan we aan beginnen haha. Maar hij is uiteindelijk de makkelijkste hond gebleken van de vier geadopteerde ACE hondjes.
Hij heeft zichzelf alleen de belofte gedaan om nooit meer op de grond te gaan liggen . Sinds zijn aankomst heeft hij de bank ontdekt, is erop gaan liggen en alle verdere manden, kussens en kleedjes op de grond kunnen hem gestolen worden!
Ik moet wel één akkefietje bekennen. Hij heeft een keertje één van mijn katten in zn bek gehad, maar helaas voor hem heeft de kat gewonnen hihi. Chaco had wat krassen op zijn neus en verder heeft hij geleerd dat hij de katten met rust moet laten. Alhoewel als we weggaan toch maar even er voor zorgen, dat de katten niet in dezelfde ruimte zitten, maar als we erbij zijn gaat het goed.
Al met al zijn wij dus verschrikkelijk blij dat we Chaco geadopteerd hebben en hopen we dat hij nog lang bij ons blijft!


Chaco toen

Chaco nu, zelfs voor zn eten komt hij niet van zn plekje op de bank haha.

Chaco met Binkie (Scampi bij ACE) en Gola

Groetjes Manja
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten