zaterdag 16 mei 2015

Pippa

Pippa was eigenlijk een opvanghondje van ons,maar ze bleek heel erg bang te zijn voor alles, ze ging zich ontzettend aan onze andere hond van ace Brammy hechten en aan ons, zodat al snel duidelijk was dat ze bij ons zou blijven,ze was bang voor mannen,auto;s,borstelen harde geluiden,wandelen,paarden noem maar op voor alles kroop ze meteen weg.
We hebben haar heel langzaam aan alles laten wennen iedere keer weer opnieuw proberen om in de auto te gaan soms duurde het wel 20 minuten maar ons geduld is beloond.
We zijn nu met allebei ongeveer een jaar geleden begonnen met de hondencursus, Pippa heeft eerst een paar keer gewoon mee gelopen daar,maar haar staart ging steeds harder op en neer met kwispelen,
De auto is nu helemaal geen probleem meer,dat vindt ze harstikke leuk,bezoek is voortaan heel leuk,eigenlijk is ze bijna nergens meer bang voor alleen af en toe met wandelen als er iets onbekend is.Ze is een hele  vrolijke hond geworden die heel graag speelt en aangehaald wordt en graag bij andere honden is,je ziet ze echt genieten ze kan namelijk echt lachen lijkt het wel.
Iedereen die hier komt zegt dat Pippa zo veel is veranderd,ze speelt zelf graag de baas over andere honden en heeft een  plek in de tuin voor van alles wat ze maar kan gebruiken en daar komt geen andere hond in de buurt, ze jaagt ze weg.
Ze heeft een heel lief karakter en ligt graag hoog op de leuning van de bank zodat ze alles kan zien maar ook in de auto wil ze graag boven op de hoedenplank liggen om alles in de gaten te houden.
We zijn nog iedere dag ontzettend blij met onze Brammy en Pippa en kunnen ze voor geen goud meer missen.


Groetjes Familie van Heesch


Geen opmerkingen:

Een reactie posten