zaterdag 18 april 2015

Update Boelie

17 maart. Boelie is er precies een maand, z'n proeftijd. Kijk hem lachen op de foto... Blij dat hij mag blijven denk ik.

Hij doet het echt boven verwachting. Z'n oogjes druppelen gaat bij ons zonder grommen. En hij heeft er ook geen jeuk of pijn meer aan. Of hij daadwerkelijk beter ziet weet ik niet. Maar pijn- en of jeuk vrij is het belangrijkste natuurlijk. Z'n oren zijn ook nog steeds prima.
Het enige wat nog moet veranderen is dat hij John en Beer net zo aardig gaat vinden als mij! Zodra Beer bij mij komt staan gaat hij grommen. Maar dat ga ik eruit krijgen. 100%. En volgend jaar ligt hij hetzelfde bij John als bij mij. Daar gaan we voor!

Flappy is ook heel lang angstig voor John geweest. Nog weleens eerlijk gezegd. Maar hij gaat nu ook dikwijls genoeg uit zichzelf naar John toe en legt z'n kop op schoot. Het heeft een jaar geduurd maar hij heeft ook heel wat meegemaakt. En de dankbaarheid straalt er nog steeds vanaf.

Grommen naar visite doet hij vanuit de bench totdat ik zeg dat het goed is. Dan stopt hij ook.
Als ik de quads naar binnen rijdt 's avonds, zet ik Boelie op het zadel en rijdt hij mee. Vind hij helemaal leuk! Zal eens proberen of John hier een foto van kan maken.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten