woensdag 15 april 2015

Casimiro

Casi, zo noemen we hem, zit er nog steeds. Intussen is hij één van de langstzittende honden van het asiel. Gelukkig zijn er enkele vrijwilligers die hem af en toe meenemen naar de wei, anders was zijn leven wel heel zielig.
Casi is een prachtige pikzwarte labrador die apporteert als de beste. Je kan met hem gemakkelijk het hele asiel doorwandelen, hij gromt naar geen enkele hond, maar staat natuurlijk zijn mannetje als het moet.
Hij loopt fier aan de leiband maar voor hem begint het feest pas echt op de loopweide als je balletjes gooit. Hij zal ook nooit happen als je een balletje wil oprapen, eigenlijk is hij heel gemakkelijk. Als het te warm wordt koelt hij graag af in het waterbadje, daar kan hij echt van genieten.
Een minpuntje van Casi is dat andere honden niet in de buurt van zijn etensbak mogen komen als hij eet. Daarom kan hij best als enige hond in een gezin of als er nog andere honden zouden zijn, dan moet hij wel apart eten. Verder is hij mooi, enthousiast, een hond die je - al dan niet in een hondenschool - gemakkelijk een aantal bevelen kunt leren.
Welke labradorliefhebber geeft Casi een kans ?





Voor meer gegevens klik hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten