vrijdag 10 april 2015

Aankomst Schiphol 9-4-15 middag

Het was een lange dag gisteren, vanwege een staking in Frankrijk van de luchtverkeersleiders, was de hele boel ontregeld. De vlucht die normaal om 13.45 uur arriveert was al een uur vertraagd, echter bij aankomst op Schiphol bleek het nog twee uur langer te duren. Een lange dag voor de honden in de transportkooien, voor Odette en haar zus die met het vliegtuig reisden en de adoptanten die op Schiphol samen met mij erg lang moesten wachten. Maar goed, uiteindelijk waren ze er dan en wat was iedereen blij zijn of haar hond te verwelkomen! Hieronder de foto’s, helaas is er iets misgegaan met de foto van Golfa en haar nieuwe baasjes, dus van haar nog even een foto van de site. Golfa kwam heel blij uit de kooi en voelde gelijk dat het goed was. Wat een leuk hondje, met haar lange lijf en korte pootjes!

Veel geluk allemaal!

Groetjes,

Erna Oosterbaan-Gram

Golfa

Dit is kleine Tapas, die nu als Snowy door het leven zal gaan. Wat waren haar nieuwe baasjes blij met haar en wat zal ze vertroeteld gaan worden!

Net als Tapas/Snowy mocht Pepijn meevliegen in de cabine. Heel braaf en rustig kwam hij tevoorschijn. Het is de bedoeling dat hij straks mee zal gaan naar het werk van zijn bazinnetje in een mandje op de fiets. Pepijn gaat nu Peppi heten en krijgt ongetwijfeld een heel leuk leven in Amsterdam.



Wat is ze klein (voor een herder dan) riepen de nieuwe baasjes van Marley uit toen ze uit de kooi stapte. Ze was nog een beetje onder de indruk van alles, maar liet zich rustig aaien en een nieuwe halsband omdoen. Nog wel even een stuk in de auto, na deze lange dag, maar thuis in Drenthe wachten er hondenvriendjes, ook van ACE. Marley gaat het geluk tegemoet!

Hier is Jojo, stoere Boxerman. Thuis wachten er twee vriendinnetjes op hem, we zijn heel benieuwd hoe hij dat gaat vinden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten