zondag 19 april 2015

Aankomst Schiphol 19 april.

Vanmiddag mochten we weer vier honden verwelkomen uit Spanje. Kelly Zwaneveld, die regelmatig in Spanje vertoeft om te helpen in de Refugio, vloog met ze mee terug naar Nederland. In de cabinetas nam ze een heel leuk klein hondje mee: Dypsy. Verder Boxerdame Yevada, die alleen in een kooi zat, terwijl haar toekomstige huisgenootje Noa de kooi deelde met Moustache. Die twee hadden het prima gehad samen tijdens de reis. Hieronder de foto’s van de honden en hun nieuwe baasjes, ze zijn niet bijzonder goed geslaagd, maar hopelijk geven ze toch weer dat de honden bijzonder welkom waren.
Hartelijk dank aan de adoptanten die zowel honden- als kattenvoer en nog wat extraatjes hadden meegenomen voor de achterblijvers in Spanje.


Groetjes, Erna Oosterbaan-Gram

Kleine Dypsy, die dus gezellig met Kelly mee mocht reizen in de cabine, werd hartelijk verwelkom door zijn nieuwe gezin. Jong als hij nog is, vond hij het reuze gezellig al die aandacht. Hij krijgt een mooie nieuwe naam: Blaffie!

Boxerdame Yevada (de witte) en kleine Boxerkruising Noa ontmoetten elkaar voor het eerst op Schiphol. Ze heten nu Tess (Noa) en Toet en ze mochten samen mee met hun nieuwe baasjes, die al jarenlang Boxers hebben gehad. Veel geluk samen!



Heel vriendelijk en nieuwsgierig stapte Moustache uit de kooi en liet zich lekker aaien en bewonderen door zijn nieuwe bazinnetje en hij had duidelijk zin in een slokje water. Thuis wacht de rest van het gezin, waarvan de jongste 1,5 jaar oud is. Dat wordt een gezellige boel Moustache, veel plezier in je nieuwe leven!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten