dinsdag 17 maart 2015

Greetje en poes

Even een berichtje over Greetje. Het gaat heel goed en ik ben heel blij met haar en zij is voor zover ik kan zien ook heel blij en tevreden hier. In huis is ze gezellig en vrij rustig. Ze is volledig door de katten geaccepteerd. Soms probeert ze met hen te spelen maar dat stuit op onbegrip. Heel komisch die twee totaal andere diersoorten zo bezig te zien in de verkenning van elkaar. Ze neuzen nu soms.
De bench wilde ze niet maar wel een oude hondenmand. Daar ging ze steevast inliggen als ik haar naar de bench wilde brengen. Ze keek me aan met zo gaat het ook. Ze maakt niets kapot en samen met de katten blijven gaat goed en dus is de bench afgevoerd. Ze heeft een kleedje dat vertrouwd is en waar ze mee sleept tot de plek waar ze wil liggen. Ze weet wat ze wil.
Buiten gaat het nu ook goed. Ze is nog steeds erg geïnteresseerd in vogels maar beseft nu wel dat ze die nooit te pakken krijgt. Ze is veel rustiger aan de riem en raakt gericht op mij. Ik laat haar nu op veilige stukken in het Amsterdamse Bos ook al wel los lopen en dat vind ze heerlijk en gaat goed. Ze komt als ik haar roep.
Ze is vriendelijk tegen mensen en ander honden. Ze houdt nu ook wat meer afstand en springt niet meer tegen iedereen, die ze tegenkomt, op. Wel als mensen haar aanhalen. Dat doen veel mensen want ze heeft iets erg innemends.
Ze ontwikkelt allerlei leuke gewoontes zo komt ze met mij wandelschoenen aan als ze uit wil. Als ik er niet ben neem ze een slipper van me mee ‘naar haar slaapplek’.
Borstelen vindt ze heerlijk en is ook vaak nodig want ze krijgt een dikke vacht. Ze heeft overigens wimpers waar Sophia Loren jaloers op zou zijn.
Verder is ze vrolijk - kortom een aanwinst en de verwachtingen worden 200 % waargemaakt!
Ik dacht wellicht vindt je dat wel leuk om te horen.

Ik hoop dat het met veel hondjes zo verloopt.


Johanna



Geen opmerkingen:

Een reactie posten