zondag 22 februari 2015

Onze kleine dappere krijger,Guicci.

Onze kleine dappere krijger,Guicci.

In juli vorig jaar werd bij ons adoptiehondje Guicci anaalklierkanker vastgesteld.
Terminaal,zo triest want hij was toch nog maar 11 jaar.
De prognose was amper 3 a 4 maanden en dan zou de kanker helemaal uitgezaaid zijn!!
We waren er kapot van want we voelden ons zo machteloos.
Na enkele dagen verdriet besloten we dat we hem nog de beste maanden zouden geven die een hond zich wensen kan.
En zo trokken we naar de zee, alle dagen een boswandeling, iedere dag lekkere snoepjes,overal mee op visite, mee op restaurant.
En Guicci die vind het allemaal super, en wij evenzo!!
De tijd tikte verder en plots werden de 4 maanden 5 maanden enz.
en vandaag was het zover......Guicci is jarig hij heeft zijn 12jaar gehaald.
Wat een feestje, be
st wel emotioneel want beetje bij beetje gaat hij achteruit,
maar we blijven gewoon van iedere dag het beste maken.
Als hij echt pijn krijgt dan zullen we hem zachtjes laten gaan ook al willen we hem het liefst voor altijd bij ons houden!
Maar daar denken we vandaag niet aan,vandaag is dappere guicci gewoon onze birthday boy.

Wim en Nancy



2 opmerkingen:

  1. Goh, jullie verhaal raakte mij echt ook omdat het zo herkenbaar is. Ook mijn hondje Pimpinella heeft uitgezaaide kanker (v/d melkkliertjes naar haar longetjes) Haar verhaal is rond de kerst op het blog gekomen. Wij kregen vorig jaar juni te horen dat Pimpinella nog max. 2 maandjes te leven had ook hier waren er verdriet en machteloosheid, maar ook hier werd al heel snel besloten om haar zo lang mogelijk happy en pijnvrij te houden... en dat we gingen genieten van elkaar zolang het nog kon !
    Pimpinella kreeg hulp van een holistische dierenarts, die (in tegenstelling tot haar internist uit het reguliere geneeskunde) nog wel mogelijkheden zag, genezen kon ook hij haar niet maar hij ging haar alsof behandelen. En de 2 maanden werden er 3 en de 3 werden er 4 enzv. Nu gaan wij in maart Pimpinella haar geschatte verjaardag vieren ze wordt dan 15 jaar !
    Wat super hè, dat onze hondjes alle verwachtingen, zo aan hun laarsjes lappen ! echte survivertjes zijn het die in het nu leven en zich geen zorgen maken om wat komen gaat ! Ik hoop dat jullie nog zo lang mogelijk van Guicci kunnen genieten en wens jullie heel veel sterkte voor op het moment, dat dit niet meer kan. Liefs, Eugenie Engel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook ik wens jullie veel sterkte en zeker ook nog veel plezier met jullie schat! Het verhaal raakt mij ook heel erg, mijn moeder heeft nu een heel zieke hond die tot kort geleden nog helemaal 'gezond' was, maar bij wie er een grote tumor in de buik is ontdekt. Niets meer aan te doen, afwachten en blij zijn met elke dag... Bij haar is het een kwestie van dagen denken we, en het is heel triest want haar 2 hondjes zijn haar alles op haar oude dag... Nogmaals sterkte, we weten heel goed wat jullie nu voelen!

    BeantwoordenVerwijderen