dinsdag 10 februari 2015

Lola

Hallo allemaal,

Even een berichtje over Lola. (voorheen Lelu).


Lola kwam 's-middags aan op Schiphol en was meteen hartstikke druk. Dat was even schrikken, want Kenzo die ik 9 maanden geleden heb geadopteerd was heel rustig en bang. Lola is dus precies het tegenovergestelde.
Ze heeft niet echt kennis gemaakt met Kenzo. Bij het thuiskomen kwam hij namelijk meteen met zijn knuffel op haar af en moest ze meteen spelen. En vanaf de eerste seconde waren ze dus dikke vrienden.
Waar zij ook heel anders in is, is dat ze totaal niet luistert en niets begrijpt. Dat was ook zo met Kenzo, maar die wilde wel leren. Het zal Lola een worst wezen of ze wat leert. Ze heeft een heel eigen wereldje en is daar zeer gelukkig in. We zijn nu bijna 3 weken verder sinds haar aankomst en nu gaat ze soms zitten als het haar gevraagd wordt. Buiten los lopen zal dan ook nog wel even op zich laten wachten. Ze kijkt ook totaal niet naar je als je tegen haar praat, maar ze is zeker niet doof hoor. Dit gaat voor ons allebei een heel groot avontuur worden. Want ze is boven alles wel heel lief en grappig. Ik doe er een paar foto's bij om te laten zien hoe mooi ze is. Als ze naar de camera kijkt is dat omdat ik allemaal gekke geluidjes maak om haar aandacht te trekken.


Groetjes van Lola, Kenzo en hun baasje.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten