donderdag 12 februari 2015

Josy

Het is 3 maanden geleden dat wij Josy op Eindhoven airport hebben afgehaald.
Er was meteen een klik tot onze grote verbazing! Ze was dolblij om bij ons thuis te komen. De eerste 2 weken was ze heel druk. Wij hebben haar gewoon haar gang laten gaan en daarna snapte ze kennelijk dat ze voortaan bij ons hoorde! Ze heeft toen veel geslapen. Vanaf nacht 1 is ze rustig geweest. Ze vindt haar mandje geweldig en s nachts slaapt ze met een (honden)kruik onder een fleecedeken.  sMorgens heeft ze moeite om er uit te komen. We moeten haar met brokjes lokken om mee te gaan. Eenmaal buiten, geniet ze volop. Ze heeft ook al een aantal honden vriendjes!
Josy is een super vrolijk hondje waar we allemaal stapelgek op zijn. Ze gaat overal met ons mee naar toe: op bezoek, naar restaurants en naar ons huisje aan zee. Aan het strand is ze door het dolle heen!
Ze is de hele dag vrolijk en wil heel veel spelen. We zitten sinds een maand op cursus bij een heel leuke honden school. Ze doet het daar erg goed, alhoewel ze het ook spannend vindt. Er wordt daar rekening gehouden met haar verleden. Dus doen we het rustig aan.
Met heel veel belonen heeft ze al best veel geleerd.
Kortom we willen Josy voor geen goud meer missen!!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten