zaterdag 7 februari 2015

Geraldine nu Jonah

Het was een half jaar geleden dat mijn vader zijn Duitse herder had laten inslapen, toen hij besloot dat hij het leven zonder hond toch echt te stil vond. Mijn vader wandelt graag en in je eentje is dit nou eenmaal niet zo leuk.
Samen zijn we toen gaan zoeken en op marktplaats kwamen we Geraldine tegen. Een prachtige jonge Duitse dame. Later bleek dat het om een Spaanse Duitse jongedame ging. Een aantal maanden later hebben we haar opgehaald van Schiphol. Het was een emotioneel moment. Mijn vader en Jonah (zo hebben we haar genoemd) waren gelijk dikke maatjes. Prachtig om te zien!
Jonah was erg mager en haar spieren waren onderontwikkeld, maar goede voeding en veel beweging en aandacht hebben een prachtige en inmiddels ook wat rustigere hond van haar gemaakt. Ze krijgt nu cursus en dat doet haar goed. Ze is hartstikke slim en wil erg graag leren.
De eerste tijd heeft Jonah in een kennel gezeten, maar inmiddels woont ze volledig binnen. Wel zo gezellig en Jonah vindt het heerlijk. Verder heeft ze een gigantische tuin tot haar beschikking waar ze de hele dag vrij kan rondlopen. Jonah doet het hartstikke goed en mijn vader wil haar voor geen goud meer kwijt. Zij heeft hier haar gouden mandje zeker gevonden. In de toekomst hopen wij zelf ook een hondje van Ace te mogen adopteren.


Groetjes
Mariska Vorderman




1 opmerking:

  1. Wat ben ik blij voor Jonah! Maar ook voor jouw vader!! Hij heeft deze stap durven zetten en samen zijn ze een prachtig duo!!

    BeantwoordenVerwijderen