donderdag 26 februari 2015

Buddy

Weer even een berichtje over Buddy. Vandaag precies 6 maanden geleden hebben we Buddy op Schiphol opgehaald.
Het gaat erg goed met hem. In het begin was hij vooral buiten nog wat bang, maar al snel ging dit beter en momenteel gaat het erg goed. Hij heeft al veel geleerd en het is een vrolijk hondje die graag aandacht krijgt en op schoot zit. 
Op het moment kan hij buiten niet los. In het begin ging dit erg goed, maar de laatste 2 maanden is hij wat aan het puberen en luistert slecht als hij los is. Hij duikt de struiken in en gaat op zoek naar eten. Hij eet dan alles wat hij vinden kan, wat hem al 2x een weekend buikpijn heeft opgeleverd, omdat hij stukken rubberbal op had gegeten. Hij komt dan pas terug wanneer hij klaar is.
We hebben een priveles genomen bij de hondenschool en trainen momenteel dagelijks aan een 12 meter lijn op het veld: hierkomen, op mij letten en eten en voorwerpen negeren. Hij begint het al goed te leren, maar het eten laten liggen is soms nog moeilijk. We trainen vrolijk verder en ik denk wel dat het helemaal goed gaat komen. Hij vindt het in ieder geval erg leuk om te doen en laat elke dag weten dat het tijd is om te gaan....slimmerik.
Hij kan het supergoed vinden met onze boomer Pepper en ze spelen er dagelijks flink op los. Erg leuk om te zien. 
We hebben een gouden hondje in het gouden mandje gekregen. Buddy is echt een ontzettend lieve hond en we zijn allemaal dol op hem. 

Groetjes,

Chantal en Maurice

Bergen op Zoom







Geen opmerkingen:

Een reactie posten