zondag 18 januari 2015

Quevedo nu Barrel één jaar bij ons.

Een jaar geleden kwam Barrel bij ons wonen. Toen wij hem zagen in het asiel in Spanje, waren wij meteen verkocht. Hij zag er zo aandoenlijk uit, je zag aan hem, dat hij zo blij en gelukkig was met zijn vrijheid, en de liefde waarmee de mensen hem in het asiel omarmde. Hij was als puppy zo slecht behandelt, en hoe de mensen hem aantroffen, en mee namen was diep treurig. zijn vacht zat geklit aan zijn huidje vast, de ontlasting aan zijn achterste zat vast geplakt, wat zo pijnlijk is, en zijn oogjes waren ontstoken, en zoooo mager van het bijna niet te eten krijgen. 

Gelukkig zijn er nog mensen, die net als wij, wel van dieren houden, en hebben zij Barrel gered van de ketting buiten, waar hij aan vast zat op het balkon. 

In het Asiel hebben zij de vacht geknipt, en medisch verzorgt, en eten gegeven, en er kwam een heel lief dankbaar hondje te voorschijn.

Na wat huisbezoeken van de mensen, die samen werken met het Asiel in Spanje, kregen wij de goedkeuring om ons hondje Barrel te verwelkomen. 
 
Wij waren meteen gek op hem, hij moest na alle ellende wat hij al in zijn jonge puppy tijd had meegemaakt, even wennen hier. Wij hebben nog meer kleine hondjes lopen, dus kreeg hij er meteen broertjes en een zusje hondjes erbij, wat gelukkig goed ging. 

Barrel is een gelukkig, en heel lief hondje, die gek op ons is, en de hele dag bij ons loopt, waar wij zijn, is onze Barrel. 13 Januari is Barrel voor het eerst naar onze trimster Jeanet geweest, en wat is hij mooi geworden ons hondenkind. 

Voor de trimbeurt.


Na de trimbeurt



Hij slaapt bij ons op bed, nou dan zit het allemaal wel goed toch? 
Wij zijn blij en dankbaar, dat wij onze liefde aan Barrel kunnen geven, en wij houden zielsveel van al onze hondjes. 

Mvg. van Albert en Natalja

uit Heemskerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten