maandag 26 januari 2015

Blitzen nu Chicco.

Het gaat uitstekend met Chicco. Hij is al helemaal ingepast in ons gezin en op de boerderij. Chicco is ook een heel stuk vrijer geworden. Niet meer zo angstig als in het begin. Hij moest natuurlijk heel veel nieuwe dingen leren en uitvinden en het was allemaal heel vreemd voor hem.
We zijn zo verschrikkelijk blij en tevreden met hem en hij ook met ons (denk ik). Hij gaat heel goed om met onze kleinkinderen. Als ze komen is hij heel blij. Op de boerderij hebben we ook geen problemen met hem; hij kan het goed vinden met onze grote, rode kater. Tenminste zolang Chicco maar accepteert dat heer Hannes (naam van onze kater) baas blijft. Buiten op het erf laat hij de kippen met rust en daar zijn we heel blij mee. Soms wel even er achteraan rennen, maar dat is meer om te spelen. Hij luistert goed (nu wel). Daar hebben we nog wel even wat werk mee gehad, maar met hulp van de hondencursus redden we het goed.
Het is zo'n lieve, vrolijke hond. Hij rent veel, maar daar hebben we ook de ruimte voor. Hij is wel waaks; hij blaft bij het geringste geluid of beweging. We wonen heel erg afgelegen, dus dat is wel prettig, vooral 's nachts. Onze vorige hand was doof het laatste jaar, dus wat betreft waken hadden we daar niet veel aan.
Het enige wat heel erg jammer en verdrietig is, is dat wij in november onze jack russel van 13 jaar hebben moeten laten inslapen. Hij en Chicco konden het zo goed met elkaar vinden en Chicco heeft hem eerst ook wel erg gemist. Dat is gelukkig weer over. 

De hartelijke groeten aan iedereen van ACE en veel succes met jullie goede werk.
Hartelijke groeten
Willy Vos,
Orvelterveld, Orvelte








Geen opmerkingen:

Een reactie posten