zondag 14 december 2014

Vandaag 15 jarig bestaan van ACE/SHIN !!

Het is zover! Het 15-jarig bestaan van ACE/SHIN. Vandaag zondag, 14 december 2014, bestaan wij 15 jaar! Een mooi moment om eens terug te blikken op de afgelopen jaren. Veel hondjes zien vertrekken naar hun gouden mandje, zoveel gered van een vreselijk einde... maar ook zoveel moeten laten gaan. Elke hond verdiend een eerlijke kans, en die kans krijgen ze bij ons altijd... jong, oud, met een handicap of met extra medische verzorging. Vaak kwam de hulp al te laat, maar dan nog hebben wij ze een waardig afscheid kunnen geven en laten voelen wat liefde is. We hebben hoogte- en dieptepunten gekend, maar we slaan ons er altijd weer doorheen. Met maar 1 doel, de hondjes die ons zo hard nodig hebben!

Hoe mooi zou het zijn om Fabienne en haar team eens extra te bedanken voor al het mooie werk? Met een extra donatie, virtuele adoptie of het huren van een hok. Het is allemaal zo welkom! Fabienne zou zo blij zijn om op deze manier gefeliciteerd te worden met het 15-jarig bestaan. Dat is waar Fabienne de cadeautjes het liefste heen ziet gaan, naar de hondjes!
Uw extra donatie kunt u overmaken op onderstaand rekening nummer:
ABN AMRO te Venlo 
Rekening nummer: NL02 ABNA 0463 518 128
T.n.v. T.v.d. Broek inzake ACE-Charity
Voor de virtuele adoptie kunt u contact opnemen met Maries van den Plas. Één mailtje en alles wordt geregeld! 
mariesvandenplas@gmail.com
En voor het huren van een kennel kunt u een mail sturen naar: marielle.ace.charity@gmail.com
Alles is welkom, elke kleine extra bijdrage wordt zo gewaardeerd! Laten we met z'n allen laten zien dat wij Fabienne en haar team altijd zullen blijven steunen.
Namens Fabienne, het hele ACE/SHIN team en uiteraard de hondjes alvast heel erg bedankt! En nog vele vele jaren erbij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten