zondag 7 december 2014

Matilde,...na 6 maanden bureaucratie eindelijk vrij,...


9 Jaren lang was deze lieve Sharpei, want ze heeft een uitzonderlijk lief en aanhankelijk karakter, ...
Op een dag werd ze aan de vuilbakken afgezet en vast gebonden en baasje ging weg,..toen hij via de chip er op attent gemaakt werd, lachte hij ons vierkantig uit en zei ons laconiek dat hij haar niet meer moest hebben en dat hij zijn hond naar de vuilbak bracht, net als zijn vuil, dat moest ie toch ook niet meer,..daar zijn vuilbakken voor,... zo zei ie het,...
Haar toestand was erbarmelijk, haar huid was ziek en vuil, haar oogjes verwaarloosd en dicht van de etter, de oortjes zaten dicht en horen deed ze haast niet meer, alleen al door de vuile smeerlapperij dat in haar oren door de jaren heen was door gegroeid,..
We hebben een klacht neer gelegd bij de politie, omdat hij de chip niet wilde vrij geven, de hond nog liever afmaakte, om Matilde te beschermen hebben we klacht neer gelegd.
Het heeft 6 maanden geduurd alvorens we de papieren in orde kregen,... Matilde is eindelijk vrij voor adoptie,..ondertussen is ze helemaal bij gekomen en hersteld van alle verwaarlozing die ze onderging, ..
Matilde is een echt schat van een hond, super sociaal en adoreert mensen,...een ouder hondje dat weer geloosd is,..zij die zo graag en zo trouw gehecht zijn aan hun baasjes,..

Hoe kan je het toch doen,..Matilde heeft recht op een mooie oude dag,...onze 9 jarige lieve beer,...

Klik hier voor nog meer foto's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten