zaterdag 13 december 2014

Bezoek van Madeleine en Aimée aan de Refugio.

Eind november zijn wij naar Spanje gegaan om zelf ons hondje Tita (nu Nikki) op te halen. We wilden graag zien hoe het is op de refugio en natuurlijk om wat te betekenen voor de hondjes. 
Wij werden opgehaald door Simone en Peter vanaf het vliegveld en tegen kostprijs regelden zij excursies voor ons zoals een bezoekje aan Gibraltar en het wolvenpark. Zij hebben ons rondgeleid in de refugio en konden veel vertellen over het leven en de bezienswaardigheden in Spanje. Peter en Simone proberen zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen. Zo heeft Peter bijvoorbeeld geregeld dat we ook een bezoekje mochten brengen aan het kattenverblijf. 
Het zag er goed uit op de refugio. Mooi om te zien dat de honden een uur per dag naar buiten kunnen en dan lekker kunnen rond rennen. De nieuwe hondjes die extra aandacht nodig hebben lopen vooraan los rond zodat ze wennen aan mensen en worden gesocialiseerd. Er zijn al snel hondjes die je aanspreken maar helaas kun je niet alles mee naar huis nemen. Naast Tita namen we nog 3 hondjes mee op de vlucht. Het is leuk dat we deze hondjes een 2e kans kunnen geven. De hondjes zijn erg dankbaar en het geeft ons natuurlijk veel voldoening.  Tita en (Bobbie, die we in juni van ACE hebben geadopteerd) doen het goed samen. 

Groetjes Madeleine en Aimée 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten