maandag 29 december 2014

Bella (voorheen Daniella)

Lieve mooie Bella,

Bella is inmiddels een maand of vier bij ons en wat zijn we dol op haar!
Ze kwam bij ons als een bang vogeltje. Van mannen moest ze al helemaal niets hebben. Het heeft 1,5 dag geduurd voor ze naar de man des huizes durfde te kijken...eigenlijk was ze bang voor alles en iedereen, behalve voor de kinderen en voor mij.

Al vrij snel kwam het allemaal goed. Bella voelt zich fantastisch bij ons. Ze is geweldig met de kinderen en ook met met haar nieuwe baas is ze de beste vriendjes. Onlangs zijn we naar Vlieland geweest en wat hebben we van elkaar genoten. Heerlijk ravotten op het strand en daarna lekker kroelen. Binnen een echte luilak en buiten heerlijk speels. Iedere ochtend fietsen we samen naar het park en racen we een rondje. Zij lekker los. En dan gaat ze als de brandweer!

Ze hoort er helemaal bij. Dat vind ze zelf ook. De lieve schat heeft een heerlijk plekje in het midden van de bank en toe krijgt ze een klein porretje want dan ligt ze zo hard te snurken. We hebben zo veel lol om en met haar.

We zijn ook met haar op cursus geweest. Dat was in het begin best een beetje spannend want ze vond alles eng. Allemaal andere honden, schaduwen en vreemde mensen en bewegingen. We hebben alles in haar eigen tempo gedaan en..tot onze verbazing zijn we met vlag en wimpel geslaagd. Bezoek vond ze ook erg spannend, dat gaat steeds beter. We zijn zo trots op haar! Het is een lief hondje wat we nooit meer kwijt willen. 


Groetjes Kim



1 opmerking:

  1. Wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat met de moeder van Mambo (voorheen Apolina) en Figaro en dat er eindelijk opvang voor haar is.
    Dat snurken komt ons bekend voor en Mambo is ook gek van ravotten op het strand!

    BeantwoordenVerwijderen