zondag 28 december 2014

Bedankbrief aan ACE

Beste vrienden ,

Allereerst wil ik jullie enorm bedanken voor het zorgen en vervoeren met veel zorg van onze lieve hond Roxy. En wat zijn wij Simon, Karin en Bella blij met deze harige vriend. Nooit hadden we kunnen bedenken wat een enorme lieve schat wij zouden krijgen uit Spanje, want ja wat kan je verwachten van een hondje wat op straat gewoond  en veel meegemaakt heeft.
5 Maart was de dag dat we Roxy op gingen halen  een superspannende dag ! Wat waren we benieuwd naar ons nieuwe gezinslid. Het ging allemaal zoals was aangegeven en nadat het vliegtuig geland was moesten we nog een poosje wachten voordat de honden in de aankomsthal waren. De  kennel  werd opengemaakt en daar zat onze lieverd, helemaal beduusd en nerveus voor wat er ging gebeuren. Nadat we even aan elkaar gewend waren was het tijd om naar de auto te gaan en op weg naar huis te gaan. Roxy vond het een beetje spannend in de auto maar gaf al heel gauw te kennen dat hij zich bij ons veilig voelde , wat heel bijzonder was. Aangekomen in Katwijk zijn we direct doorgelopen naar de duinen om even wat frisse lucht in te ademen en alle spanningen van die dag achter ons te laten.  Meteen was er een klik met onze dochter Bella en Roxy en de wandeling in de duinen deed ons allemaal goed.
Bij thuiskomst deed Roxy alsof hij er al jaren was , ging heerlijk op zijn kussen liggen, at zijn bakje leeg  en met uitlaten deed hij daar meteen zijn behoeften. De periode die hierna kwam was er een met een enorme groei in het gedrag va Roxy. Hij werd steeds vrijer, blijer en een echte knuffelbeer voor zijn eigen roedel. We zijn nu 9 maanden verder en nog steeds groeit hij in zn gedrag, natuurlijk zijn er ook wel trauma s bij hem ontstaan waar je rekening mee moet houden hij vind bijvoorbeeld jongetjes in alle soorten en maten niet zo leuk en zwarte tassen..brrr reuze eng allemaal. Maar voor ons als gezin hebben wij een SUPERHOND! Altijd blij en lief , houd van knuffelen uitgaan op het strand , lekker rennen door de duinen en dat het liefst met het hele gezin, dan pas is het feest helemaal compleet.
Dus dat we blij en gelukkig zijn met onze spaanse amigo dat mag wel duidelijk zijn denk ik. Dus nogmaals heeeeeel veel dank aan alle medewerkers van de organisatie , petje af voor allemaal !!


Lieve groetjes Simon, Karin en Bella  en Roxy de Jong 










Geen opmerkingen:

Een reactie posten